Wij kopen altijd bij For Style

Wij kopen altijd bij For Style

Sinds wij verhuisd zijn naar Rijswijk en we niet meer in Gouda wonen zijn we verder weg gaan wonen van For style, onze favoriete kledingwinkel in Gouda. We komen hier altijd graag, want ze hebben kleding die erg goed bij ons past. We kunnen hier terecht voor

  • Dameskleding
  • Herenkleding
  • Kinderkleding
  • Babykleertjes

Tegenwoordig hoeven we echter de deur niet meer uit en kunnen we online winkelen op forstyle.nl waar het brede assortiment van geweldige merken die For Style verkoopt ook wordt aangeboden. Merken als Tommy Hilfiger, RiverWoods, Baker Bridge, HV Polo, Cavallaro Napoli zijn allemaal vertegenwoordigd, net als alle merken voor de kinderkleding voor jongens en meisjes. Heerlijk om vanuit je luie stoel je favoriete kleding te kunnen bestellen.

For Style heeft kwaliteit en is exclusief

Waarom we zo graag bij For Style shoppen is het assortiment dat ze bieden. Zij verkopen exclusieve merken, gaan mee met de trends van deze tijd en de kleding is altijd van goede kwaliteit. We houden ervan om stijlvol en welgekleed voor de dag te komen en daarbij heb je wel voldoende afwisseling nodig. Voor ons hele gezin kunnen we hier dan ook goed slagen. Voor mijn man koop ik hier met regelmaat jasjes en mooie pantalons en ik slaag zelf altijd erg goed voor stijlvolle rokjes, jurken, jasjes en accessoires. Er is volop keuze en het is kleding die niet alleen goed past qua pasvorm maar ook een bepaalde stijl uitstraalt die voor ons belangrijk is. Wij vallen daarmee prima in de doelgroep van For Style en het assortiment sluit fantastisch aan op ons gezin. Ook voor onze kinderen. Van schattige kleertjes voor de jongste die nog maar net een jaar oud is tot leuke jeans en overhemden voor onze zoon en rokjes en jurkjes voor onze dochters. Elke keer als er een nieuwe collectie binnenkomt zijn wij er als de pinken bij om te kijken wat er de komende maanden voor trends zijn. We houden ervan om met onze kleding bij de tijd te zijn en zeker bij het aanbreken van het zomer- of winterseizoen, waarbij je toch door je kast gaat en een scheiding moet maken tussen wat je nog wel zult dragen en niet meer zult dragen in het komende seizoen. Dan is het leuk om vervolgens ontbrekende delen in je outfit aan te vullen vanuit het assortiment van For Style. Wij voelen ons hier heel erg prettig bij.

Echt voor iedereen

Toen de nieuwe webshop online ging werd dit ons verteld in de winkel en hebben we thuis direct een account aangemaakt. We blijven zo gemakkelijk op de hoogte van acties en van de komst van de nieuwe collectie, maar we kunnen op deze manier ook heel eenvoudig bestellen bij For Style. De kinderen groeien als kool en het komt regelmatig voor dat ze weer eens iets niet meer passen. Daarnaast heb je vaak ook wel nieuwe kledingstukken nodig. Als we dan toch bij For Style gaan bestellen nemen we die dingen meteen mee in de bestelling. Bijvoorbeeld maillots voor de meiden, die gaan best wel hard, maar ook sokken voor mijn echtgenoot en onze zoon en de jongste groeit ook al zo hard, dus die heeft ook regelmatig vervanging van kleding nodig. Het voordeel van For Style is dat het ook nog eens betaalbare mode is. Met een groot gezin als het onze moet je toch op de centen letten en ik vind het altijd een sport om er met het hele gezin goed en verzorgd uit te zien, zonder daar te veel voor hoeven te betalen. Met For Style lukt ons dat elke keer weer.