Een meisjes schooltas voor mijn dochter

Een meisjes schooltas voor mijn dochter

Mijn dochter kwam laatst thuis met een gebroken hengsel aan haar schooltas en dus moesten we op zoek naar een nieuwe tas voor school. Omdat de tas die ze gebruikte nooit helemaal was wat ze graag wilde, zijn we samen achter de computer gekropen en hebben we een zoektocht gestart naar de ultieme meisjes schooltas. Na een korte tijd kwamen we terecht bij Kidsbagsandmore.com, die een super leuke webshop hebben op kidsbagsandmore.com. Hier kun je allerlei tassen krijgen en was uitgebreid keuze om een mooie meisjes schooltas voor mijn dochter te vinden.

Mijn dochter koos haar eigen meisjes schooltas uit

Zoals het altijd met kinderen gaat is het goed om keuze te hebben, maar kan keuze ook overweldigend zijn. Wat dat betreft is het goed dat we al konden selecteren tussen een jongens en een meisjes schooltas. Dat maakte de keuze al wat kleineer. Toen zijn we gaan kijken naar de prijzen, want ondanks dat de tassen op deze website uiterst betaalbaar zijn, weet iedereen met jonge kinderen die naar de basisschool gaan dat een meisjes schooltas niet wordt behandeld als een meisjes schooltas, maar dat ook deze nog wel eens rondslingeren en er aan de tas wordt getrokken. Duurzaamheid speelde dus ook een rol. Gelukkig konden we uit veel verschillende tassen kiezen en mijn dochter is wat dat betreft wel echt een meisje, want een meisjes schooltas is in haar ogen toch vooral een tas met veel roze. Daarbij kon ze kiezen uit verschillende populaire karakters op de tassen, waaronder:

  • De Minions
  • Snoopy
  • Barbie
  • Elsa van Frozen

De keuze was daarbij heel erg uitgebreid. Nu ken ik mijn dochter een beetje en ik weet dat ze nog wel eens uitgekeken kan raken op een bepaald karakter, dus we zijn samen nog even verder gaan kijken. Toen kwam ze een meisjes schooltas tegen van Benneton. Die was licht blauw met grote roze stippen en die vond ze meteen fantastisch. Zo’n tas had nog niemand bij haar in de klas, of bij haar op school, wist ze te vertellen en deze tas was ook nog eens op voorraad. Ik heb de tas goed bekeken op alle mogelijkheden en of alles wat ze altijd mee moet nemen er goed in past. Dit was geen enkel probleem. Daarnaast was deze meisjes schooltas ook nog eens gemiddeld geprijsd en dat maakte de keuze nog gemakkelijker. De tas was gekozen, mijn dochter was helemaal in haar nopjes, zelfs letterlijk met deze tas, en zij is toen gaan spelen terwijl ik de tas ging bestellen.

Bestellen is eenvoudig en je krijgt veel tips

Op de website van Kidsbagsandmore staan veel tips voor het kiezen van de juiste schooltas. Ik had hier al met een schuin oog naar gekeken toen mijn dochter haar selectie aan het maken was, maar het heeft zeker geholpen bij het bepalen of de gekozen schooltas voor haar ook de beste keuze was. Kidsbagsenmore.com richt zich op een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit en nu we de tas binnen hebben kunnen we dat beamen, want voor deze prijs hebben we absoluut een mooie en stevige tas gekocht. De webshop werkt erg eenvoudig en betalen is zo geregeld. Je hoeft ook niet te lang te wachten en de tas is binnen korte tijd binnen. Mijn dochter heeft inmiddels de tas al een paar dagen mee naar school en steeds komt ze thuis met verhalen dat alle meiden in haar klas het een erg leuke tas vinden. We zijn dus goed geslaagd voor een echte meisjes schooltas en dat is precies wat ze wilde.