Mijn favoriete kapper in Roermond

Mijn favoriete kapper in Roermond

Als man mag je tegenwoordig best een beetje ijdel zijn. Althans, dat vind ik wel en ik geef ook oprecht toe dat ik ook een beetje ijdel ben. Ik vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Goed gekleed, goed verzorgd, een kapsel dat er altijd piekfijn uitziet en een strak getrimde baard zijn voor mij erg belangrijk. Mijn kapper in Roermond is daarvoor echt de beste plek, omdat zij als authentieke barbershop te werk gaan en zich daarbij volledig richten op wat mannen willen. Ze heten dan ook niet voor niets De Heerenkamer. Ik kom hier al jaren en maak dan eenvoudig via deheerenkamer.nl een afspraak, waarbij ik aangeef wat ik wil laten doen. Dat is ideaal en ik kom elke keer weer vol tevredenheid terug van mijn kapper in Roermond.

Een echte mannen kapper in Roermond

Veel gemengde kappers richten zich alleen op haar en kapsels, maar juist omdat deze kapper in Roermond zich richt op het barbershop concept voor mannen, zijn zij ook gespecialiseerd in het onderhouden van een baard. Daarvoor verkopen ze ook aanverwante producten zoals

  • Scheermesjes
  • Scheersets
  • Scheerkwasten
  • Scheerzeep
  • Exclusieve parfums
  • Accessoires
  • Alles voor je baard, zoals oliën

Dat echte authentieke gevoel van ouderwets naar de barbier gaan vind je terug bij deze kapper in Roermond. Je komt binnen en de geur alleen al brengt je terug naar de tijd dat mannen er nog gedistingeerd uitzagen. Tegenwoordig zie je dat een stuk minder en ik vind dat jammer. Ik vind dat verzorging voor een man net zo belangrijk is als verzorging voor een vrouw. Het onderhouden van je haar, regelmatig een knipbeurt laten geven en jezelf goed scheren of je baard goed verzorgen, dat hoort er in mijn ogen bij. De kapper in Roermond weet dat ook precies van mij. Ze kennen mij inmiddels en weten wat ik prettig vind. Ik hoef vrijwel nooit meer te zeggen wat ik precies gedaan wil worden en zie dit ook echt even als een verwenmoment voor mijzelf.

De kracht van De Heerenkamer

Ik kom tot rust als ik in de stoel bij De Heerenkamer zit. Vooral het scheren vind ik heerlijk. Ik kan me daar compleet aan overgeven en wat ik hier zo leuk aan vind, is dat ze bij deze kapper in Roermond het scheren haast tot een kunst hebben verheven. Ze geven zelfs cursussen in de kunst van het scheren. En altijd is er tijd en ruimte voor persoonlijk advies. Zo had ik voorheen nog wel eens huidproblemen na het scheren en merkte ik dat het uitgroeien van de baard ook niet altijd zonder problemen gepaard ging. Ik kreeg advies over de scheertechniek en welke producten ik het beste kon gebruiken. En toen ik mijn baard liet staan hebben zij mij ook geadviseerd hoe ik deze het beste zelf kon onderhouden. Ik vind dat belangrijk. Dat zijn details die je bij een gemende kapsalon niet tegenkomt. Omdat mijn kapper in Roermond zich enkel richt op mannen hebben zij hier hun dienstverlening volledig op aangepast en kunnen zij veel dieper gaan in de materie, in de service, in het advies en in hun werkwijze. Van de manier van knippen tot aan de laatste trends in haar- en baardmode. Ze weten precies wat er bij mij past. Ook toen het super gestileerde van de hipsterlook wat meer nonchalant begon te worden, hebben zij mijn kapsel en de trimming van mijn baard hierop aangepast. Niet alleen ging ik zo mee met de tijd en de huidige trend, maar bleef ik toch ook gewoon dicht bij mijzelf. In mijn ogen is De Heerenkamer daarmee uniek als kapper in Roermond.