Een overhemd past in elke kast

Een overhemd past in elke kast

Mannen, vrouwen en kinderen. In elke kast zou je minstens een goed zittend overhemd moeten vinden. Nu is het voor kinderen lastiger om op elk moment van het jaar een overhemd in huis te hebben dat goed past. Niet elke dag is geschikt om er eentje te dragen, en voor je het weet zijn ze eruit gegroeid. Gelukkig zijn er voor kinderen genoeg leuke opties op de markt en kan je je kind leuk kleden op momenten dat ze goed voor de dag moeten komen, al dan niet in een overhemd. Voor mannen en vrouwen is het al veel gemakkelijker om zelfs een hele collectie in de kast te hebben hangen of liggen. De pasvorm voor overhemden voor mannen en vrouwen verschilt nogal en dat is logisch. Vrouwen hebben namelijk hele andere lichaamsvormen dan de gemiddelde man heeft. Toch wordt er bij een overhemd vaak meteen aan een man gedacht. Voor een vrouw wordt het nog vaak een blouse genoemd. Gelukkig maakt het niet uit hoe het heet, het is nou eenmaal in essentie hetzelfde. Vroeger gold dat je als vrouw minstens een goed zittend witte blouse in de kast moest hebben hangen. Er was altijd wel een situatie waarin deze benodigd waren. Als je een onverwachte begrafenis had kon je deze onder een donker jasje aan bijvoorbeeld, en als je een sollicitatiegesprek had, dan was dit ook iets wat onmisbaar was. Gelukkig is dat tegenwoordig heel anders: je kunt veel vrijer zijn in je kleding en kleding keuzes.

Een overhemd of een blouse

Voor vrouwen wordt nog steeds vaak het onderscheid gemaakt tussen een overhemd en een blouse, en in veel gevallen heeft dit enkel nog met de stof te maken waarmee het vervaardigd is. Een blouse is meer voor vrije tijd terwijl een overhemd nog vaak met werk gerelateerde situaties wordt geassocieerd. Gelukkig is het aanbod voor vrouwen tegenwoordig groot en kan je ook als vrouw een hemd vinden dat past bij:

  • De vormen van je lichaam
  • De kleur die je graag draagt
  • De situatie waar je het voor nodig hebt

Het is allang niet meer zo dat je moet kiezen uit wit of lichtblauw. Tegenwoordig kan je veel meer kleuren dragen, ook op de werkvloer.

Een goed hemd maakt de man

Het is een feit dat een goed zittend herenhemd aandacht zal trekken. Nu is de rest van de man en zijn kleding daar ook merendeels aansprakelijk voor. Maar als je een goed zitten overhemd aan hebt, dan heb je wel meer kans op aandacht – veel aandacht. Kleding maakt de man, en een goed zittend mannenhemd draagt daar zeker aan bij. Als de kleding die je onder je pak draagt niet goed zit, dan zal je pak ook niet goed zitten – zo eenvoudig is het. Het totale plaatje zal de meeste indruk maken. Maar het begint bij de onderste lagen. Ben je op zoek naar mooie herenhemden, dan is het een goed idee om bij Mooi Overhemd te gaan kijken. Hier hebben ze een exclusief aanbod waar je zeker de aandacht mee zal weten te trekken. Hun slim fit hemden zijn er in vrijwel alle maten en kleuren. Ze hebben door hun brede aanbod zeker iets wat bij jouw smaak past. Of je nu op zoek bent naar een herenhemd voor tijdens kantooruren of voor je bruiloft, bij Mooi Overhemd hebben ze precies wat je nodig hebt. Kijk voor meer informatie op hun website: mooi-overhemd.nl. Helaas, het aanbod is enkel voor mannen, dus geen kinder- of dameshemden. Maar dat neemt niet weg dat ze hier absolute kwaliteit verkopen, met een overhemd voor elke man.