Op zoek naar grafwerk of rouwboeketten? 

Op zoek naar grafwerk of rouwboeketten? 

Als je op zoek bent naar grafwerk of rouwboeketten, dan ben je bij M&M Flowers aan het juiste adres. Het juiste grafwerk is natuurlijk van groot belang bij een uitvaart. Het is dan belangrijk dat de juiste bloemen worden geselecteerd en dat ze gearrangeerd worden door een specialist. 

Grafwerk naar wens samengesteld door M&M Flowers 

Het juiste grafwerk is ontzettend belangrijk. Bepaalde bloemen kunnen er toch voor zorgen dat er een bepaalde sfeer wordt neergezet bij de uitvaart. Het is dan belangrijk dat het grafwerk zorgvuldig wordt samengesteld door een specialist, waarbij ook nog geluisterd wordt naar jouw wensen. Je wilt natuurlijk wel dat je dierbare de juiste bloemen krijgt tijdens de uitvaart. Zelf heb ik een grafwerkje laten samenstellen door M&M Flowers. Voor de begrafenis van mijn oma wilden mijn moeder en ik een speciaal grafwerk samen laten stellen. Mijn oma hield namelijk ontzettend veel van een speciale soort bloem die wij ontzettend graag in de grafwerken en rouwboeketten verwerkt wilden hebben. Deze bloem is helaas niet zomaar in Nederland te verkrijgen, dus het was even zoeken naar een bloemist die dit voor ons voor elkaar zou kunnen krijgen. Wij zijn toen via mijn oom bij M&M Flowers in Den Haag uitgekomen. M&M Flowers is een bloemenwinkel in Den Haag waar je onder andere terecht kunt voor: 

  • Boeketten 
  • Rouwarrangementen 
  • Bruidswerk 

Ik ben bij de bloemenwinkel van M&M Flowers langs geweest om te kijken wat ze voor ons konden doen. Ik vertelde de dame van de bloemenwinkel dat wij op zoek waren naar een grafwerkje met een specifieke exotische bloem erin verwerkt. Ik besprak de mogelijkheden met haar en legde uit wat wij precies wilden hebben. De dame van de bloemenwinkel vertelde mij dat het wel mogelijk zou moeten zijn, maar dat het een aantal dagen ging duren om die specifieke bloem te importeren. Ze hadden wel connecties met een leverancier die aan die specifieke bloem kon komen, maar het pas twee dagen later arriveren. Over twee dagen was het echter al tijd voor de begrafenis, dus het zou dan nog best wel krap worden. We besloten om het erop te wagen. Mijn oom had immers enkel lof voor M&M Flowers. Mijn moeder en ik besloten een aantal grafwerkjes en rouwboeketten af te nemen en het af te wachten. We hadden tenslotte nog genoeg andere zaken te regelen omtrent de begrafenis. Op de dag voor de begrafenis kregen wij een telefoontje van M&M Flowers. Zij gaven aan dat de door ons bestelde bloemen toch een dag eerder geleverd konden worden. Zo waren wij ervan verzekerd dat de grafwerken en rouwboeketten de ochtend van de begrafenis klaar zouden zijn. Dat was natuurlijk een hele opluchting. Het was voor ons erg belangrijk dat de bloemen in orde zouden zijn voor de begrafenis. De ochtend van de begrafenis kwamen de bloemisten van M&M Flowers de grafwerken en rouwboeketten brengen. De bloemstukken waren prachtig. Ze waren precies geworden zoals ik het voor me zag en de witte bloemen waren ontzettend mooi. Mijn oma heeft hiermee een waardige en mooie uitvaart gekregen waar ze vast trots op zou zijn geweest. 

Bestel je bloemen bij M&M Flowers 

Of je nu op zoek bent naar grafwerk of een boeket voor iets anders, bestel je bloemen bij M&M Flowers. Zij zijn een specialist op het gebied van bloemen en kunnen boeketten voor welke gelegenheid dan ook volgens jouw wensen voor je samenstellen. Kijk op menmflowers.nl voor meer informatie over grafwerken en de andere soorten boeketten die ze op maat voor je kunnen samenstellen.