Een ontwerpbureau met veel kwaliteiten

Een ontwerpbureau met veel kwaliteiten

Het is niet te beschrijven hoe belangrijk het is om met een goed ontwerpbureau in zee te gaan. Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan in deze wereld. En er blijkt zo veel verschil te zitten in diverse ontwerpbureaus. Het is natuurlijk maar net waar je naar op zoek bent. Maar soms kom je een ontwerpbureau tegen waar je zo blij van wordt, dat je je verhaal graag met de rest van de wereld deelt. Daarom zou ik iedereen die interesse heeft in een ontwerpbureau willen vragen om naar de site alskar.nl te gaan. Dit is een mooie eerste stap om kennis te maken met dit bijzondere bedrijf. Een aantal jaar geleden was ik naarstig op zoek naar een goed ontwerpbureau. Een divers bedrijf met een goede filosofie, die innovatief zou zijn. En ik had nog een aantal eisen die ik belangrijk vond:

  • Goed voorbereid
  • Beste tools
  • Jarenlange ervaring

Veel bureaus beweren al deze eigenschappen te bezitten. Maar je komt er pas achter of dat echt zo is, als je zelf met ze in zee gaat. Daarom heb ik de tijd genomen om uit te zoeken of ik een ontwerpbureau zou kunnen vinden dat echt goed is en voor honderd procent bij mij zou passen.

Alskar: een inspirerend ontwerpbureau

Ik was niet zomaar op zoek naar een ontwerpbureau, ik wilde een bedrijf dat me gedurende het hele proces zou kunnen begeleiden en ondersteunden. Denk hierbij aan diverse fases, zoals strategisch design, innovatie design, conceptdesign en productontwikkeling. Ik wilde niet voor diverse processen bij verschillende partijen aankloppen. Het werkt veel prettiger en efficiënter als alles bij een bedrijf zou kunnen worden ondergebracht. En dat kon als ik naar Alskar zou gaan. Ik had eerder al meerdere gesprekken gehad met diverse creatieve bureaus. Maar ik had nog niet de partij gevonden waarbij alles klopte. En wil je dit proces ingaan, dan moet elk detail kloppen. Anders kan een samenwerking op niks uitlopen en dat zou zonde zijn. Sterker nog, dat zou zelfs desastreuze gevolgen kunnen hebben. Vandaar dat ik eerst goed onderzoek wilde doen voor ik definitief met iemand zou gaan samenwerken. Het was zo’n opluchting toen ik kennismaakte met Alskar. Het was alsof ik voor het eerst een ontwerpbureau had gevonden dat mij helemaal begreep. Dat is van onschatbare waarde. Ik wist al snel dat dit mijn ontwerpbureau moest worden. En tot op de dag van vandaag ben ik daar ontzettend blij mee.

Ga voor creativiteit en innovatie

Ik kan nu uit eigen ervaring zeggen dat het geweldig is om met Alskar samen te werken. Het is ongelooflijk hoe professioneel deze medewerkers zijn. Er werken hier veel getalenteerde mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. Dat was voor mij zeer inspirerend. En ook geruststellend omdat ik als controlfreak met een gerust hart zaken aan ze kon overlaten. Dat was voor mij nieuw, dat durfde ik eerder niet. Zij hebben de beste tools in handen om topkwaliteit te leveren. Ze werken op een efficiënte en innovatieve manier. Dat was voor mij echt geweldig om te ervaren. Alskar heeft een prachtige moderne ontwerpstudio waar zo veel mogelijkheden liggen. Daarom kan ik het iedere partij die op zoek is naar een dergelijk bureau aanraden om een afspraak met ze te maken. Dan kun je kennismaken en ontdekken wat zij allemaal te bieden hebben. Het zou zonde zijn om geen gebruik te maken van hun expertise, kwaliteit en service. Inmiddels is onze tweede samenwerking van start gegaan en ik kan niet wachten om te zien wat hier voor moois uitkomt.