Ik liet T-shirts drukken bij deze drukkerij in Papendrecht

Ik liet T-shirts drukken bij deze drukkerij in Papendrecht

Onze voetbalvereniging bestond vorige maand dertig jaar en dat wilden wij graag vieren door een lang weekend naar een van de eilanden in Nederland te gaan. Wij wilden namelijk graag vieren dat onze vereniging nog altijd bestond want wij hadden zware tijden achter de rug. Om alles goed te vieren, leek het ons een leuk idee om T-shirts te laten bedrukken. Dan zou iedereen van onze club een eigen shirt kunnen gaan dragen en dan zou iedereen zien dat wij een groep waren en dat wij op het eiland waren om te vieren dat wij dertig jaar bestonden. Dat betekende dus dat wij op zoek moesten gaan naar een bedrijf dat ons kon helpen met het maken van de shirts want zelf zouden wij dit niet kunnen. Omdat wij in buurt van Papendrecht wonen, wilden wij graag met een drukkerij in Papendrecht samenwerken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij de lokale ondernemers steunen en vandaar dat wij graag met een drukkerij in Papendrecht wilden samenwerken. Wij zijn eens even gaan kijken of er ook een drukkerij in Papendrecht gevestigd was en dit bleek het geval te zijn. Wij kwamen tijdens het googelen namelijk al heel snel terecht op de site van Textieldrukkerij-ThinkAhead. Deze site sprak ons meteen heel erg aan. Wij hadden namelijk meteen in de gaten dat wij hier heel goede producten konden bestellen. Wij hebben daarom ook al heel snel een keer contact opgenomen met de mensen van deze drukkerij in Papendrecht. Deze hebben ons meteen heel erg vriendelijk te woord gestaan en dat hebben wij heel erg gewaardeerd. Het was voor ons daarom ook al heel snel duidelijk dat wij met deze drukkerij in Papendrecht in zee wilden gaan. Wij hebben daarom eens gekeken wat wij precies wilden laten maken en zijn toen met ons ontwerp in overleg gegaan met de mensen van deze drukkerij in Papendrecht.

Deze drukkerij in Papendrecht levert heel goede diensten

Toen wij even met de mensen van deze drukkerij in Papendrecht in contact zijn getreden omdat wij graag wilden weten hoe zij ons het beste konden helpen, kregen wij heel goede adviezen. Het was namelijk zo dat wij een ontwerp hadden gemaakt dat waarschijnlijk niet heel goed uit de verf zou komen. Wij waren daarom ook blij dat wij met de mensen van deze drukkerij in Papendrecht hebben overlegd over het ontwerp. Wij hebben hen toen gevraagd of zij ons misschien konden helpen met het maken van een mooi ontwerp en dat was geen enkele moeite. Wij zijn daarom erg blij dat wij met deze drukkerij in Papendrecht in zee zijn gegaan want zij hebben ons niet alleen een prachtig ontwerp bezorgd, zij hebben ons ook van een prachtig product weten te voorzien. Mocht u daarom ook een shirt willen laten bedrukken, dan kan ik u deze drukkerij in Papendrecht van harte aanbevelen. U zult merken dat u hier een wereld aan goede producten en diensten krijgt aangeboden. Ik ben daarom ook zeer tevreden over dit bedrijf en het leek mij daarom goed om even in de pen te klimmen om even over mijn ervaringen te schrijven.

Dit bedrijf leverde de kwaliteit waar wij naar op zoek waren

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf hebben kunnen samenwerken. De shirts zijn namelijk prachtig geworden en wij hebben ze ook nog eens voor een heel goede prijs mogen bemachtigen. Kortom:

  • wij raden dit bedrijf van harte aan
  • wij hebben hier prachtige shirts laten bedrukken
  • de service van dit bedrijf is werkelijk uitstekend

Kijk snel even op Drukkerij-ThinkAhead.nl.

Lees meer…