Nieuw op Youtube: PietenTube!

Nieuw op Youtube: PietenTube!

Yes, Sinterklaas komt weer bijna naar Nederland! Hij is al bijne onderweg, en jij bent natuurlijk benieuwd naar wie hij allemaal meebrengt! Dit jaar komt de hele Club van Sinterklaas met alle pieten weer naar Nederland. En er is iets nieuws: PietenTube!

Sinterklaas heeft de Pieten allemaal hard nodig, want er moeten weer een hoop cadeautjes bezorgd worden! Daarnaast moeten de Pieten natuurlijk het boek van Sinterklaas bijhouden. Dat is een hele hoop werk. Sint vindt het dus wel fijn, al die extra ogen en handen (hoewel ze er soms wel een potje van maken…). Hij neemt dus vast en zeker jouw favoriete Pieten dit jaar ook weer mee!

Je kunt De Club van Sinterklaas volgen op PietenTube. Dat is de nieuwe YoutubeSerie van De Club van Sinterklaas. Als echte Youtubers zullen Sint en de pieten dit jaar hun uiterste best doen om jou elke dag te vermaken met leuke filmpjes vanaf Pakjesboot 12. De Pieten gaan de spannendste Challenges met elkaar aan, en zorgen voor een heleboel kijkplezier.

Wie komen er op PietenTube?

 

Ben jij fan van Muziekpiet en Danspiet? Dan moet je zeker kijken naar PietenTube! Want ook deze vrolijke en lieve Pieten zijn er weer bij. En ze maken er dit jaar weer een feestje van! Ook andere Pieten, zoals:

– Bakpiet

– Rommelpiet

– Superpiet

behoren natuurlijk tot De Club van Sinterklaas.

Op PietenTube wordt al het nieuws rondom De Club van Sinterklaas en de tocht van de Pakjesboot bijgehouden. De serie op Youtube wordt gepresenteerd door influencer Ronald en de bekende Belle Zimmerman van de serie Brugklas. Zij zullen ervoor zorgen dat jij elke schooldag weer een update krijgt van de laatste nieuwtjes.

Challenges op Pieten Tube

Naast nieuws zullen er ook andere grappige dingen te zien zijn op PietenTube, zoals diverse challenges. Zo hebben Coole Piet en Muziekpiet al een leuke challenge online staan. Daarin wordt de muziekkennis van Coole Piet getest. Ben je benieuwd naar deze challenge, de andere challenges of het laatste nieuws van de Pakjesboot? Kijk dan vanaf 4 november elke schooldag naar PietenTube. Je kunt je graties op dit kanaal abonneren via deze link: https://goo.gl/Gxx0iW. De Pieten kijken ernaar uit om jou al hun avonturen te laten zien!